Segel Sällskapet Brunnsviken

bildat år 1898

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Skicka sidan Skriv ut

Kö till båtplats och Medlemsansökan i Segel Sällskapet Brunnsviken

Ladda ner medlemsansökan här: worddoc  eller  pdf

Innan medlemsansökan fylls i, läs Ordningsregler och SSBs stadgar samt Miljöpolicy.

Underskriven medlemsansökan med ifyllda uppgifter kan antingen scannas in och sedan skickas med e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller postas som papper till SSB enligt adressen på ansökan, eller läggs direkt i postlådan i grinden till SSBs område, Brunnsviksvägen 8. Signaturen är viktig och innebär att du godkänner och ska följa våra ordningsregler, stadgar och miljöpolicyn.

 

Kö till båtplats i SSB Brunnsviken (motorbåt) eller Ekhagen (segelbåt): Ansök via denna länk här. Länken går till en köfunktion kopplad till medlemsregistret där du skaffar login och fyller i båtplatsansökan. Välj rätt båttyp segel/motor för att hamna i rätt område. Har du redan login till Båtunionens bas.batunionen.se, t.ex. via annan båtkklubb, använder du samma login men ser till att dina båtuppgifter är korrekta inför ansökan till SSB.

 En köavgift tas ut av icke-medlem, se Avgifter.

Man kan ställa sig i kö till båtplats först, men för att få båtplats krävs att man erhållit medlemsskap och att båten uppfyller kriterier för att passa i ledig plats. När man godkänts som medlem, kan man registrera sig för inloggning här i http://www.ssb.nu och kan sedan se lite mer information

Se också Nya medlemmar information.