Segel Sällskapet Brunnsviken

bildat år 1898

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Skicka sidan Skriv ut

Medlemsregistret i BAS

SSB's medlemmar kan logga in till BAS via länken https://bas.batunionen.se och se sina egna uppgifter i medlemsregistret. Alla ska ha fått e-post med information om inloggning till BAS. Via länken kan du begära att få ett nytt lösenord, sänt till den e-postadress som du har enligt medlemsregistret. Efter inloggning till BAS kan medlemmen se sina egna uppgifter i medlemsregistret och begära ändringar via ett formulär. Detta inkluderar även flikarna för båtinformation, aviserade avgifter med fakturor, scheman, m.m.

Viktigt är att medlemmarna meddelar alla ändringar av e-post-adress och postadress och mobilnummer eller båtinformation. Helst via formuläret i BAS, men det går också bra via e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . T.ex. skickas fakturor med avgifterna för SSB ut med e-post och i vissa fall skickas snabb-information om händelser med SMS enligt de uppgifter som finns i medlemsregistret. Ändringar av båtplats etc. görs istället via Hamnkapten eller Hamnfogden.

För närvarande kan man i BAS inte se andra medlemmars uppgifter. För dessa, se istället den tryckta SSBs Matrikel som du har fått. Den tryckta Matrikeln delas ut vid sjösättningen varje vår till medlemmarna; även medlemmar utan vinterplats eller båt får då hämta matrikeln samtidigt som årets medlemsmärke. Matrikeln innehåller medlemsuppgifter från BAS. Om du har inloggning till SSBs hemsida www.ssb.nu så kan du logga in och sedan läsa Matrikeln där.

Notera att BAS medlemsregister med inloggning INTE är samma som inloggningen till websidan www.ssb.nu och de inloggningsuppgifter som finns där för de medlemmar som begärt inloggning dit! Våren 2016 överfördes alla uppgifter från ssb.nu till nya medlemsregistret i BAS, och uppgifterna i ssb.nu används nu BARA för inloggning i ssb.nu.
Om viktiga uppgifter i BAS ändras, måste du själv ändra även i din inloggningsprofil i www.ssb.nu. Särskilt viktigt är att din e-post-adress ska vara samma här i www.ssb.nu som i medlemsregistret i https://bas.batunionen.se.