Segel Sällskapet Brunnsviken

bildat år 1898

 • Öka teckenstorlek
 • Standard teckenstorlek
 • Minska teckenstorlek
Skicka sidan Skriv ut

Medlemssidor i www.ssb.nu - i Medlemsmenyn efter inloggning

Medlemmar har tillgång till flera sidor med information, som bara är synliga efter inloggning. För att kunna logga in via MEDLEM LOGIN till vänster måste du först i www.ssb.nu klicka på Registrera och ange ett login-namn, lösenord, din e-post-adress (samma som i medlemsregistret), samt gärna några fler uppgifter så vi säkert kan identifiera dig. Efter godkännande kan du logga in med din e-postadress eller med ditt login-namn.

Om du glömt ditt lösenord eller om du vill veta vilket login-namn som du registrerat med din e-post-adress, kan du begära information till din e-post-adress genom att klicka "Glömt användarnamn/lösenord".

Registrera ditt online konto nu och här om du är medlem men ännu inte har något inloggningskonto i www.ssb.nu. Eller välj "Registrera" vid inloggningsmenyn. Viktigast är epostadressen - samma som i medlemsregistret i BAS. Du får därefter e-post med en länk att klicka på för att verifiera att det är rätt e-post-adress. Sedan väntar du på att vi godkänner din registrering och får information via den e-post-adress som du angivit. Om du vill att vi ska reagera snabbare kan du också skicka e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och berätta att du registrerat dig och följt länken för att verifiera adressen.

Notera att ditt online-konto i SSBs web bara gäller för åtkomst till webens medlemssidor. Detta är numera inte medlemsregistret, som istället finns på https://bas.batunionen.se/ och det är uppgifterna i medlemsregistret som används t.ex. vid utskick av fakturor med medlemsavgifter och för hantering av båtplats m.m. Du loggar själv in till BAS och kontrollerar dina medlemsuppgifter och måste meddela ändringar via ett ändringsformulär i BAS. Du kan också begära ändringar via e-mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Du ska ha fått inloggningsuppgifter till BAS via e-mail, men du kan få nytt lösenord till din emailadress om du ber om det via  https://bas.batunionen.se

Efter inloggning till www.ssb.nu via online-kontot, ser du dels en MEDLEMSMENY överst med mer information, se nedan. Dessutom ser du fler artiklar i högra fältet (Välkommen till SSB). Du ser en lista över vilka medlemmar som just nu är inloggade. Om du har extra behörigheter, kan du se t.ex. styrelsearkivet eller annan speciell information. Du ser förstås också allt annat som redan syns utan inloggning. Medlemsmenyn, som enbart medlemmarna har åtkomst till, innehåller bland annat följande men även mer:

 • Kontakta ansvarig:  Här finns styrelsens ansvariga som du kan kontakta direkt.
 • Klubbinformation Matrikel: Medlemmarna får matrikeln i tryckt form hem, men här kan den också läsas on-line. Den är intern enbart för medlemmarna och får inte spridas till obehöriga. Den innehåller mycket nyttig information om klubben och alla medlemmar. Den innhåller även en del av den information som också finns på weben.
 • Funktionärer: Här listas namn, adress, telefon och e-post till styrelsen, veteranklubben, hamnfogdar samt föreståndaren för Getfoten.
 • Klubbens kommittéer:  En lång lista över alla som är med i olika kommittéer i klubben. 
 • Medlemsarkiv:  Här kan medlemmarna läsa protokollen från årsmöten och medlemsmöten och annat.
 • Förslag och Motioner: Information hur medlemmar skriver motioner, dvs. förslag att behandla på årsmötet.
 • Styrelseblogg: Kortfattad regelbunden information från styrelsemötena.
 • Ändra mina uppgifter: Här kan du ändra dina inloggningsuppgifter - lokalt i hemsidan (detta är INTE medlemsregistret).
 • Om du har extra behörighet kan du skriva en artikel, som dock inte visas förrän vi godkänt den.

 

 

Medlem Login

Kommande händelser

sö nov 03
. båtplats ansökan
sö nov 03
. städdag
sö nov 03
. täckning
må nov 04 @18:00 -
. styrelsesammanträde
må dec 02 @18:00 -
. styrelsesammanträde
on dec 04 @19:00 - 21:00
. Medlemsmöte

Online just nu

Vi har 40 besökare online