Segel Sällskapet Brunnsviken

bildat år 1898

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Välkommen till SSB
Skicka sidan Skriv ut

Hjärtstartare finns nu på Getfoten

HjärtstartareSegelsällskapet har köpt in en hjärtstartare till Getfoten för våra besökares säkerhet. Den finns i restaurangen. Det är för att öka våra besökares säkerhet som vi beslutat att göra det. Vi hoppas att den inte skall komma till användning. Men om olycka skulle vara framme finns den nu där.

 
Skicka sidan Skriv ut

Ett program för upprustning och utveckling av Bellevueparken har tagits fram under projektledning från Trafikkontoret och Norrmalms stadsdelsförvaltning. Programmets huvuddrag är att förstärka karaktären av engelsk landskapspark.

Hamnfrslag_SSB

Idrottsförvaltningen har nu beslutat att anta föreslagen inriktning på hur Bellevueparken ska kunna utvecklas till att bli en parkmiljö med många grönvärden men också med vistelsevärden för båtentusiaster och medborgare som vill idrotta, motionera och flanera.

Idrottsförvaltningen, som har medverkat i programarbetet, har fört fram vikten av ett levande fritidsbåtsliv och under vilka förutsättningar båtklubbar verkar och långsiktigt existerar. Man har bevakat att våra hamnar och klubbområden får vara kvar.

Men det kommer att ställas högre krav på båtklubbarna att medverka till ökad tillgänglighet för alla medborgare till hela parkområdet utan att det för den skull ska äventyra stora värden i båtar och material. Hur det ska gå till kommer man att utverka tillsammans med bl a SSB och teckna ned i nya "båtavtal" som ska tas fram för alla Stockholmsklubbar. Förhandlingarna kommer att starta efter valet i höst.

 


Sida 3 av 3

Medlem Login

Kommande händelser

lö mar 24 @09:00 - 17:00
. Navigationskurs
sö mar 25 @09:00 - 17:00
. Navigationskurs
må mar 26 @18:00 - 21:00
. Navigationskurs
lö apr 14 @13:00 -
. Sill lunch
on apr 25 @18:00 - 20:00
. Segelträff
lö apr 28
. Sjösättning
sö apr 29
. Sjösättning
on maj 02 @18:30 -
. onsdagssegling
lö maj 05 @14:00 - 17:00
. Ekhagen träff
on maj 09 @18:30 -
. onsdagssegling

Online just nu

Vi har 41 besökare online